Time	TASK	Time spent
9:15-10:00	LIVE lesson on TEAMS	
10:00-10:15	Spelling tasks	15 mins
10:15-10:35	Reading tasks	20 mins
10:35-10:50	BREAK	15 mins
10:50- 11:30	English tasks	40 mins
11:30- 12:10	Maths tasks	40 mins
12:10-13:00	LUNCH	50 mins
13:00- 13:20	LIVE lesson on TEAMS	
13:20- 13:30	Arithmetic/ Times tables	10 mins
13:30- 14:00	Afternoon task 1- (there will be	30 mins
	two tasks set and could be any	
	of: history, science, geography,	
	ICT, music, PE, Art, DT, french,	
	PSHE)	
14:00-14:15	BREAK	15 mins
14:15- 14:45	Afternoon task 2- (there will be	30 mins
	two tasks set and could be any	
	of: history, science, geography,	
	ICT, music, PE, Art, DT, french,	
	PSHE)	
14:50- 15:10	LIVE lesson on TEAMS	20 mins